Lisa Karlsson tränar Kyrkhultseleverna.

Om man hade valt fotboll på tillsammansdagen kom det en överraskning och hälsade på. Vi fick besök av den allsvenska fotbollspelaren i Kristianstad FF Lisa Karlsson. Hon började spela fotboll i BK Union så nu kom hon hem till sin gamla fotbollsplan. Lisa berättade att hon hade spelat fotboll i 14 år och att hon tränar varje dag i veckan nu.

Lisa visade först några finter och trick för mellanstadieeleverna som de fick träna på. Det var helikoptern, sulfinten och en del andra finter som kan vara bra att kunna. Därefter hade vi delat upp de yngre barnen i två grupper och även de fick lära sig lite lättare finter.

När passet var slut fick Lisa skriva autografer. Det blev så många autografer skrivna så jag tror att hon har träningsvärk i handen imorgon!

IMG_2233IMG_2235 IMG_2235IMG_2238

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *