Världsbokdagen på förskolan

Idag var vi i femman med och firade världsbokdagen med förskolan. Eleverna läste sagor för de yngre barnen i olika grupper, sedan fick de rita en gemensam bild om vad sagan handlade om. När grupperna var klara skulle de visa sin bild och läsa sagan igen för en annan grupp. Two stars and a wish är ett sätt att hitta bra saker och någon sak som man kan förbättra till nästa gång. Våra stora femmor visade hur det gick till.  Här ser ni lite bilder från en härlig förmiddag i samverkans tecken.

IMG_1955 IMG_1974 IMG_1973 IMG_1969 IMG_1964 IMG_1961

En reaktion på “Världsbokdagen på förskolan

  1. 📚 Ett stort Tack till alla femmor med pedagoger, det blev en riktigt rolig och lärande världsboksdag!
    Och vilka fantastiska sagoböcker ni skrivit , tack för dem!
    Hälsningar
    Barn och pedagoger
    Kyrkhults förskola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *